.

Leer direct Spaans met onze gratis oefeningen

Wil jij vandaag al beginnen met Spaans leren? Met deze leuke gratis oefeningen en lessen kun je direct aan de slag. Hiermee zal je gemakkelijk en snel Spaans leren spreken en verstaan. Zo ervaar jij geheel vrijblijvend en gratis hoe leuk en gemakkelijk Spaans leren is!

Woorden en zinnen

Snel Spaans leren spreken? Lees mee terwijl je de uitspraak hoort.

  Leer nu Spaans
Facebook Live-sessie

Like onze pagina en neem deel aan onze Live-sessie Spaanse les.

  Like ons en schrijf je in
Videoles + Werkboek

Ervaar hoe leuk Spaans leren is! Volg de videoles en maak de oefeningen.

  Volg nu Spaanse les
Grammatica

Leer de basis van de Spaanse grammatica.

  Basis grammatica
GRATIS SPAANS LEREN SPREKEN

Wil je graag Spaans leren spreken, maar heb je geen idee of je het wel leuk vindt? Ben je bang dat het te moeilijk is om Spaans te leren en je het misschien niet kunt? Of zou je dolgraag een cursus Spaans willen volgen, maar heb je momenteel even geen budget hiervoor? Met onze gratis oefeningen, videolessen en Facebook- webinars kun jij geheel kosteloos en vrijblijvend de Spaanse taal en onze online lesmethode leren kennen.

LEER GRATIS SPAANSE WOORDEN

Wij vinden dat de Spaanse taal voor iedereen bereikbaar moet zijn. Met onze gratis oefeningen kun je snel en gemakkelijk je eerste Spaanse les volgen. Lees mee terwijl je de uitspraak hoort van de meest voorkomende Spaanse woorden en zinnen. Vind je het leuk om te doen en zou je graag meer willen leren? Bekijk dan eens de verschillende opties binnen ons cursusaanbod. Zie je een cursus die jou aanspreekt? Schrijf je dan in en krijg binnenkort les van jouw persoonlijke Spaanse taalcoach!

ONLINE & INTERACTIEF GRATIS SPAANS LEREN

Wil je elke maand gratis een echte les van Spaans Cursus Online live ervaren? Ga dan nu naar onze Facebook-pagina, vind ons leuk en schrijf je meteen in voor de eerstvolgende Live-sessie Spaanse les. Zo kun je jouw toekomstige taalcoach live in actie zien en alvast een voorproefje krijgen van hoe het is om een interactieve videoles te volgen. Wil je liever gelijk van start met een gratis Spaanse les en opdrachten? Bekijk dan onze gratis videoles met handig werkboek en test daarna je kennisopname en beheersing van de lesstof door de opdrachten te maken.