.

BLENDED LEARNING

Met onze lesmethode wordt zelfstandig werken afgewisseld met persoonlijke coaching. Op het online leerplatform kun je oefeningen maken en videolessen volgen. Na elke les, heb je persoonlijk contact met jouw taalcoach per e-mail of in een live videogesprek. Je neemt dan samen de les door om ervoor te zorgen dat je de lesstof goed beheerst. Deze combinatie zorgt voor een lesmethode die veel weg heeft van een traditionele studie met huiswerk, lessen en toetsen. Het vergt dezelfde inzet en biedt dezelfde ondersteuning, maar door de online toepassing wordt het gemakkelijker en toegankelijker om de Spaanse taal te leren.

PERSOONLIJKE COACHING

Bij Spaans Cursus Online heb je persoonlijk contact met jouw taalcoach. Wil je meer uitleg over een lesonderdeel, dan stuur je een privébericht vanuit je persoonlijke berichten inbox. Een vraag over een specifieke oefening kun je ook direct onder die oefening in het openbare commentaargedeelte stellen. Omdat je ontwikkeling in het leerplatform ondertussen door je taalcoach wordt bijgehouden, zal zij je aanvullende tips of extra oefeningen geven wanneer je dat nodig lijkt te hebben.

LEERPLATFORM

Het leerplatform is een gebruiksvriendelijke online omgeving die speciaal is ontwikkeld voor het leren van een vreemde taal op je computer, tablet of smartphone. Na het inloggen, kom je op je persoonlijke overzichtspagina. Hier zie je direct welke lesonderdelen je al hebt afgerond en waar je verder kunt gaan. En als je een notificatiemail hebt ontvangen over een privébericht van jouw taalcoach, kun je dat bericht hier in je inbox vinden, lezen en beantwoorden.

LESSEN

Elke les bestaat uit meerdere onderdelen waarin de oefeningen afwisselend concentreren op vocabulaire of grammatica. Wanneer je klaar bent om te starten of verder te gaan met een les, klik je erop en ga je aan de slag. De oefeningen beginnen makkelijk en worden geleidelijk steeds uitdagender totdat je aan het einde van een les de opdrachten zonder hulp kunt maken. Als je met een lesonderdeel bezig bent, kun je altijd zien hoe ver je bent en hoeveel oefeningen je nog te gaan hebt. Wil je een lesonderdeel halverwege afbreken, dan kun je de volgende keer automatisch verder waar je gebleven was.

LIVESESSIES

Bij bepaalde lespakketten kun je ook met een wekelijks videogesprek, live contact met je taalcoach hebben. De oefeningen die je zelfstandig in het online leerplatform gemaakt hebt, worden dan behandeld en onderdelen waar je vragen over hebt, krijg je toegelicht. In deze livesessies wordt ook goed op jouw uitspraak gelet en helpt je taalcoach jou om nog beter Spaans te leren spreken. Afhankelijk van je eigen behoeften, krijg je deze videosessies individueel óf samen met klasgenoten. Kies je voor individuele coaching, dan is er ruimte voor eigen inbreng. Je kunt dan speciale verzoeken indienen om de cursus perfect te laten aansluiten op jouw unieke situatie.

LESPAKKETTEN

Iedereen is verschillend en heeft een andere reden om Spaans te willen leren. Omdat er veel doeleinden bestaan, hebben wij een aantal lespakketten samengesteld, waaruit je kunt kiezen welke het beste bij jou past. Ga je op korte termijn op vakantie naar Spanje en wil je jezelf daar een beetje verstaanbaar kunnen maken? Ga je werken in Zuid-Amerika en wil je de taal goed beheersen om je zelfstandig te kunnen redden in verschillende situaties? Of heb je een baan waarin je vaak contact hebt met Spaanse klanten, leveranciers of collega’s? Welke reden je ook hebt om Spaans te willen leren, wij hebben altijd een lespakket dat bij jou past!

30 dagen: Niet goed, geld terug!

Klanttevredenheid staat altijd voorop. Als jij in de eerste 30 dagen niet tevreden bent over de cursus, geven wij jouw inschrijfgeld terug.