.

VERSTAANBAAR OP VAKANTIE IN SPANJE

Ga jij binnenkort op vakantie naar Spanje en wil je weten hoe je in het Spaans een kopje koffie bestelt, de kortste weg naar het metrostation vraagt en een taxi reserveert? Met onze Vakantiecursus leer je in korte tijd de belangrijkste Spaanse woorden en zinnen en welke dialogen je waarschijnlijk zult voeren tijdens jouw vakantie. Start vandaag nog en leer snel Spaans spreken en verstaan op vakantie!

Bekijk deze cursus ►
ALTIJD AL SPAANS WILLEN LEREN

Ga jij graag naar Spanje en ben je verzot op alles wat het land te bieden heeft? Of had je altijd al de wens om Spaans te leren en wil je er nu mee aan de slag? Met onze Standaardcursus leer jij Spaans schrijven, spreken en verstaan. Zelfstandig, in je eigen tempo, op jouw niveau en met persoonlijke begeleiding die je altijd kunt raadplegen: per privébericht of terwijl je de lessen volgt in het online leerplatform.

Bekijk deze cursus ►
SPAANS GOED LEREN SPREKEN

Zijn jouw vrienden of schoonfamilie Spaanstalig of ga je reizen door Zuid-Amerika en wil je graag goed Spaans kunnen spreken en begrijpen? Met onze Compleet cursus leer jij Spaans in je eigen tempo, op jouw niveau, aangevuld met persoonlijk contact met jouw taalcoach en medecursisten tijdens interactieve groepslessen (videochat). Hiermee word je extra ondersteund en zal je gemakkelijker Spaans leren spreken.

Bekijk deze cursus ►
SPAANS LEREN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Heb jij of heeft jouw werknemer tijdens het werk veel te maken met Spaanstalige klanten, Spaanse collega’s of vindt er regelmatig contact plaats met zakenrelaties of leveranciers in Spanje? Met onze Zakelijk cursus bieden wij een complete maatwerkcursus Spaans, waarin zakelijk jargon en veel voorkomende dialogen worden verwerkt. Een slimme investering in betere communicatie, voor nu én later!

Bekijk deze cursus ►
SPAANS LEREN OP JE GEMAK

Heb je een druk leven waardoor je eigenlijk te weinig tijd overhoudt om Spaans te leren? Of heb je geen behoefte om élke week aan je cursus Spaans te zitten? Met het lespakket Spaans 6 Maanden plan leer je rustig aan en gedoseerd; het tempo en niveau staan vast en is voor iedereen gelijk. De betaling en het lesaanbod vinden maandelijks plaats gedurende 6 maanden, waarna deze automatisch stoppen.

Bekijk deze cursus ►
SPAANS LEREN SPREKEN? SI!

Ga je al jarenlang naar Spanje op zomervakantie en wil je nu eens echt deze prachtige taal leren spreken? Staat het leren van een vreemde taal al tijden op je bucketlist en wil je er nu serieus voor gaan? Of heb je op reis of online een nieuwe Spaanstalige liefde ontmoet en wil je graag ook in zijn of haar moedertaal kunnen communiceren? Iedereen heeft zo zijn eigen reden om Spaans te leren spreken, maar wat jouw reden ook is, bij SpaansCursusOnline.nl helpen wij je graag om je doelen te bereiken. Leuk, persoonlijk en op een niveau dat bij jou past.

LEER SPAANS ONLINE, WAAR EN WANNEER JE WILT

Bij SpaansCursusOnline.nl kun je de Spaanse taal leren vanuit je luie stoel, in de trein of zelfs op vakantie. Omdat je de cursus online met je tablet, je smartphone of je laptop volgt, heb je alle vrijheid om te bepalen waar en wanneer je de Spaanse lessen maakt. Doorloop de oefeningen en bekijk de video’s in de trein onderweg naar huis en neem deel aan de live videochatsessies met je taalcoach vanuit je luie stoel. Doordat je niet vastzit aan een vaste les in een fysiek klaslokaal kun je zelf bepalen wanneer jij tijd hebt om Spaans te leren.

ONLINE SPAANS CURSUSSEN VOOR IEDEREEN

Of je nu alleen de basis wilt leren om je in Spaans verstaanbaar te kunnen maken op vakantie aan de Spaanse Costa, of juist behoefte hebt aan intensieve lessen om de taal perfect te kunnen beheersen, bij ons vind je altijd een cursus Spaans die bij je past. Zelfs wanneer je te maken hebt met Spaanstaligen in je werk en je behoefte hebt aan een maatwerk cursus zakelijk Spaans, ben je bij SpaansCursusOnline.nl op het juiste adres. Vind je het lastig te bepalen welke cursus bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag de beste keuze te maken.

30 dagen: Niet goed, geld terug!

Klanttevredenheid staat altijd voorop. Als jij in de eerste 30 dagen niet tevreden bent over de cursus, geven wij jouw inschrijfgeld terug.